Menu
Your Cart

Hereford

Seller: Hereford Model: Brunch
Gigantisk brunchtallerken fra Restaurant HerefordKom glad til en skøn brunch, der ligger en god bund til resten af dagen, for der er alt hvad en brunch skal indeholde, og så lige lidt ekstra Hereford Village der er beliggende på Strøget i hjertet af København og har siden de gode gamle dage vær..
149.00
Ex Tax:149.00
Seller: Hereford Model: Smørrebrød
Restaurant Hereford - smørrebrødRestaurant Hereford slår nu dørene op, og lancerer en god gammel dansk tradition velkommen, nemlig udvalgt af godt dansk smørrebrød.De har specialiseret sig i at tilberede enkel, stilfuld og samtidig vanvittig smagfuld og flot mad, og til og med til en ganske fornufti..
299.00
Ex Tax:299.00
Seller: Hereford Model: Tapas
Restaurant Hereford - Tapas for 2 personerWe are all tapas-lovers…Tapas trenden er efterhånden blevet en fast bestanddel af det danske fest liv og hverdagsliv. Tapas behøver ikke kun at været et lille let måltid i forbindelse med et stående taffel, i dag serveres t..
279.00
Ex Tax:279.00
Seller: Hereford Model: Burger
Restaurant Hereford - Burger tilbud 2 personer  Restaurant Hereford Village svinger legendariske burgere over disken.Restaurant Hereford Village på Strøget bygger de bedste burgere - så du kan godt begynde og glæde dig - alle burgere indeholder nemlig høj kvalitet, gode danske råvarer..
238.00
Ex Tax:238.00
Seller: Hereford Model: Steak
Restaurant Hereford Village tilbyder en premium steak 'n veggie menu med dessert.Restaurant Hereford Village har eksisteret siden 2002 og er et steakhouse placeret på Strøget lige i hjertet af København - mere centralt bliver det ikke.Restaurant Hereford Village gennem alle årene har de kun serveret..
295.00
Ex Tax:295.00
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)