Menu
Your Cart

Our Team

Vi er her for jers skyld...

Ideen bag Tilbud i Dag er og booste erhvervsdrivende med at skabe vækst for deres forretning, uden det går ud over omsætningen. Vi har skabt en platform hvor virksomheden og kunden handler direkte med hinanden.
Konceptet tilbudiDag er udsprunget af vores egne erfaringer, da vi i tidernes morgen selv var selvstændige. Vi vil gerne hjælpe andre forretningsdrivende, og har stor respekt for hvor krævende et arbejde det er og hvor stort mod det kræver at være selvstændig.
Når du driver en forretning i dag, skal der meget til for at opnå vækst og succes. Du har brug for en hjemmeside og du har brug for at markedsføre din hjemmeside og din forretning online, for at nå ud til så mange potentielle kunder som muligt og dermed opnå vækst. At markedsføre sig online kræver ekspertviden, det er omkostningsfuldt og det kan meget nemt suge en stor del af budgettet for en forretning.
I denne corona tid, hvor mange brancher er lagt ned økonomisk, er dette tilbud yderligere en rigtig god mulighed for virksomheder for at få gang i hjulene igen. Vi ser meget frem til og hjælpe erhvervsdrivende og samfundet med at komme på fode igen.
Hjælpepakker har langt fra været tilstrækkeligt for mange erhvervsdrivende, og vi lider alle i en eller anden grad under corona situationen. Forhåbentlig hjælper vaccinen mm og der er lys for enden af tunnellen.
Tilbud I Dag vil gerne hjælpe dig med at genåbne din forretning både i corona-nedlukningen, under og efter genåbningen af Danmark.Web & Grafik
A.  Jay: Web Designer

Lise Andersen: Copywriter

Isabella Nielsen: Grafiker

Lene: Team manager

William Nielsen: Web Developer
Augusta Larsen: Copywriter
Lene S: Grafiker
Sheila Sørensen: SEO


Kundeservice
Simone Lyngby: Kundeservice
Sandra Miller: Kundeservice


Partner Support
André Jørgensen: Partner Support
Oliver Kolsbjerg: Partner Support
Anne Mia: Partner Support
Samuel H: Partner Support