Menu
Your Cart

Dinner Out

Til gavn for både kunder og Partner, tager Tilbud i dag 0% i salgsprovision fra leverandørerne

Mange restauranter og spisesteder oplever dage og tidspunkter, hvor de har ledige borde.  Restaurationer har de samme udgifter til husleje, vand, varme, medarbejdere, moms, skat osv, derfor vil det hjælpe på omsætningen, hvis der kom flere kunder til de ledige borde.
Dinner out er et koncept, hvor restauranter kan få fyldt deres restaurant helt op, og kunden får samtidig et restaurantbesøg til en fordelagtig pris.
Kunder der booker et bord med kort varsel kan til gengæld få en god spiseoplevelse med en god rabat på den samlede regning. Dette er uden der bliver gået på kompromis med kvaliteten og service. Når kunder bestiller bord på en restauration via Tilbud i dag, støtter du samtidig restauranter og spisesteder i en hård branche.
Når restauranter udbyder en væsentlig rabat på hele menukortet, vil det være et push til potentielle kunder til at gøre brug af en sweet deal og tilmed prøve et nyt spisested, som de måske ikke ellers ville kaste sig ud i - som man siger en win-win for både restauranten og kunden.

Dinner Out konceptet er fuldstændig kommissions fri for leverandører, dvs. restauranter betaler intet i salgskommission til vores Marketplace platform. Til gengæld kan de udbyde en reel god rabat samt bevare god service og kvalitet. Dette er en spot deal for både kunden og restauranterne.

Book bord hos Den Franske Restaurant Le Poelon Dor og få rabat på hele regningen i aften! Book bord hos Den Franske Restaurant Le Poelon Dor og få rabat på hele regningen i aften! Book bord hos Den Franske Restaurant Le Poelon Dor og få rabat på hele regningen i aften!
DINNER OUT 15% RABAT
Seller: LE POÊLON D’OR Model: (Fransk)
Book bord hos Den Franske Restaurant Le Poelon Dor og få rabat på hele regningen i aften!Le Poêlon d’or er stedet, hvor det franske køkken er blevet fortolket på ny og pyntet med forskellige egne af verdenen og et nordisk touch.Vores køkken tilbereder hver dag lækre retter af friske råvarer.Vi serve..
0.00
Ex Tax:0.00
Book bord hos El Viejo Mexico og få rabat på hele regningen i aften! Book bord hos El Viejo Mexico og få rabat på hele regningen i aften! Book bord hos El Viejo Mexico og få rabat på hele regningen i aften!
DINNER OUT 10% RABAT
Seller: El Viejo Mexico Model: (Mexicansk)
Book bord  hos El Viejo Mexico og få rabat på hele regningen i aften!El Viejo Mexico i Indre By er en charmerende og autentisk mexicansk restaurant. El Viejo Mexico, eller Det Gamle Mexico, er en romantisk mexicansk restaurant med autentisk atmosfære, levende lys og hyggelig stemning. Er d..
0.00
Ex Tax:0.00
Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)