Menu
Your Cart

Hereford Village

Hereford Village

(0.0)
info@herefordvillage.dk
33323000
Frederiksberggade 21

      1459 København K,

      ,

Hereford Village Steakhouse

Hereford Village Steakhouse ligger placeret i hjertet af København. Her har vi befundet os siden 2002, og vi serverer stadig møre, saftige bøffer og vores berømte spareribs.

Vi går op i god kvalitet, de rigtige råvarer og ikke mindst god smag og flotte serveringer. Vores gæster kan smage kærligheden i maden, uanset om det er en af vores populære bøffer, en vegetarisk anretning eller vores Hereford Luksus buffet. Vi går aldrig på kompromis med noget af det, hvilket sikrer dig som besøgende en oplevelse uden lige.

GODE STEAKS TIL FORNUFTIGE PRISER

Nogle af vores mest populære bøffer kommer fra det kendte ‘Freygaard’, der i 2018 vandt ‘World Steak Challange’ i London. Hos os får du dem i størrelse fra 200 til 500 gram, så der er noget til alle maver og sulte.

Vi tilbyder en fantastisk udsigt over Strøget i København, eller den hektiske aktivitet i køkkenet. Du kan sagtens nyde en romantisk middag på vores afsides repos, eller tag familien med til en aften hos Hereford.

Kom forbi os, hvis du skal starte aftenen et hyggeligt sted, eller bliv her efter maden og nyd en dejlig cocktail inden du og dit selskab skal hjem eller videre.
Vi glæder os til at hilse på dig og servere et lækkert måltid for dig!

Restaurant Hereford - Burger tilbud 2 personer  Restaurant Hereford Village svinger legendariske burgere over disken.Restaurant Hereford Village på Strøget bygger de bedste burgere - så du kan godt begynde og glæde dig - alle burgere indeholder nemlig høj kvalitet, gode danske råvarer..

Sold by Hereford Village

238.00
Restaurant Hereford Village tilbyder en premium steak 'n veggie menu med dessert.Restaurant Hereford Village har eksisteret siden 2002 og er et steakhouse placeret på Strøget lige i hjertet af København - mere centralt bliver det ikke.Restaurant Hereford Village gennem alle årene har de kun serveret..

Sold by Hereford Village

295.00
Restaurant Hereford - smørrebrødRestaurant Hereford slår nu dørene op, og lancerer en god gammel dansk tradition velkommen, nemlig udvalgt af godt dansk smørrebrød.De har specialiseret sig i at tilberede enkel, stilfuld og samtidig vanvittig smagfuld og flot mad, og til og med til en ganske fornufti..

Sold by Hereford Village

299.00
Restaurant Hereford - Tapas for 2 personerWe are all tapas-lovers…Tapas trenden er efterhånden blevet en fast bestanddel af det danske fest liv og hverdagsliv. Tapas behøver ikke kun at været et lille let måltid i forbindelse med et stående taffel, i dag serveres t..

Sold by Hereford Village

279.00
Gigantisk brunchtallerken fra Restaurant HerefordKom glad til en skøn brunch, der ligger en god bund til resten af dagen, for der er alt hvad en brunch skal indeholde, og så lige lidt ekstra Hereford Village der er beliggende på Strøget i hjertet af København og har siden de gode gamle dage vær..

Sold by Hereford Village

149.00
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)