Menu
Your Cart

Delicieux Catering

Delicieux Catering

(0.0)
info@delicieux.dk
71990603
Falkoner Alle 6

      2000 Frederiksberg,

      ,

Delicieux Catering & Takeout tilbyder et bredt udvalg af sunde og lækre salater, sandwich, bagel, tapas, smørrebrød, smoothies, der passer til enhver smag og livsstil både til private og firma.

Forkæl dig selv og dine smagsløg med Delicieux eksklusive wrap menu, der inkluderer 6 store donuts med vaniljecreme, mørk chokoladeovertræk og appelsinglasur samt 2 økologiske juice fra Søbagaard.Bestil nu og nyd en fantastisk smagsoplevelse! Vores Eksklusive Wrap Menu er tilgængelig for både cateri..

Sold by Delicieux Catering

330.00
DONUTS TIL EN VANVITTIG PRIS!Inviter dine venner eller familie på kaffeslabberas med 16 delikate donuts på tallerkenen. Du får smæk for skillingen, da disse donuts er fyldt med vaniljecreme, overtrukket med mørk chokoladeovertræk og appelsinglasur.Byd dine nære til en perfekt hyggestund og servér go..

Sold by Delicieux Catering

225.00
Overrask vennerne, familien eller kollegaerne med en frokost lidt ud over det sædvanlige. Bestil 6, 12, 24 eller 36 stk. højtbelagt luksus smørrebrød i top kvalitet hos Delicieux På Frederiksberg.Højtbelagt smørrebrød er uden tvivl et stensikkert hit, når der lige skal gøres lidt ekstra ud af frokos..

Sold by Delicieux Catering

390.00
Delicieux Catering & Takeout på Frederiksberg tilbyder lækker Charcuterie anretning til 4 personer med mange forskellige autentiske tapas retter.Charcuterie anretningen er helt perfekt til at at ta med på en hygge tur på stranden eller bakken eller sidde derhjemme og nyde et godt ..

Sold by Delicieux Catering

599.00
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)