Er du indehaver af en virksomhed inden for spa og wellness branchen og tilbyder diverse services, produkter mm. kan vores platform Tilbudidag.dk være noget for dig.
Corona-situationen har lukket Danmark ned og vi længes efterhånden alle efter at komme ud og opleve velvære og forkæle sig selv eller andre med fx. skønheds- og wellness behandlinger.
Oplevelses-branchen er særlig hårdt ramt og meget presset økonomisk.
Vores ide er derfor, at være med til at støtte branchen og få dem på benene igen, ved at markedsføre og reklamere for deres gode tilbud. Desuden er salg services og produkter fra vores platforme uden nogen salgskommission for virksomheder, hvilket er en særlig fordel, da det væsentlig hurtigere vil hjælpe branchen på fode og i gang igen.


På vores platform lanceres der gode tilbud inden for spa og wellness samt andre ydelser, det kunne være wellness- og spaophold, kurophold, ansigts- og kropsbehandlinger, massage, yoga-retreat, meditations-retreat osv.

Det kunne også være køb af gavekort til en fremtidig behandling eller forkælelses-oplevelse eller et nu og her køb via Click & Collect, hvor du samme dag kan tage forkælelsen med hjem og fx nyde et wellness spa-kit med skønne produkter eller andre pakker med luksuriøs produkter.

En stor fordel er, at dette kan tilbydes både under corona-nedlukning og under og efter genåbningen af Danmark og det danske erhvervsliv.

Tilbuddene på vores platform kan omfatte mange forskellige produkter og services forskellige steder og afkroge af vores skønne og smukke Danmark.
Der tilbydes forskellige spa og wellness ophold rundt om i hele Danmark, hvor der fx tilbydes forskellige spa behandlinger samt adgang til fitness, hvor du kan pace dig selv.
Et ophold med en du holder af, hvor i får sat hverdagen på pause og forkæler sanserne ved at stresse af og genfinde balancen med spa-oplevelser og professionelle behandlinger. Der kan være mulighed for at finde roen til en god snak, en delikat middag og oplevelser i særklasse, der kan byde på kulinariske oplevelser, smuk natur, aktivitet, afslapning og kulturelle oplevelser. Hvem kan ikke have brug for sådan en forkælelse og nydelse i og efter denne corona situation.

På vores platform tilbydes der spa og wellness i mange forskellige prisklasser og pakker. Der er mange leverandører, der tilbyder mange lækre spa-produkter og som står tip top klar til at slå dørene op for et fantastisk godt ophold med overnatning i dejlige omgivelser både inde og ude. Et ophold med en tilhørende god madoplevelse samt dejlige naturoplevelser lige uden for døren i vores dejlige Danmark.
Som udbyder af alt inden for spa og wellness har du mulighed for at præsentere dine gode tilbud til både danske og udenlandske gæster, der gerne vi rundt i lille Danmark og få lidt nydelse til en god pris.



Kunder/brugere der vælger og benytte sig af de forskellige tilbud på vores platform, hjælper samtidig denne branche med at komme til mere normale tilstande igen, både inden genåbning og efter en genåbning ift. corona-situationen.
For at vi har mulighed for at være en kommission fri virksomhed og platformen kan holdes kørende, er det et gensidigt samarbejde mellem os, leverandørerne og kunderne. Vi vil derfor opfordre alle kunder til og sprede budskabet via mund til mund samt på sociale medier.
Kunder opfordres ligeledes til at give pålidelige anmeldelser af leverandørerne og de produkter, services mm. der købes. Det kan være med til at give leverandøren motivation til at holde eller øge fx kvalitet, service mm. Herudover kan anmeldelser give informationer inden et køb til andre potentielle kunder. Vi har ligeledes mulighed for at holde øje med hvad kunderne synes om leverandørerne/samarbejdspartnerne, når kunderne rater deres køb og giver feedback.

Vi gør dog udtrykkeligt opmærksom på, at det udelukkende er samarbejdspartnerne/leverandørerne, der sælger/leverer de varer eller services, som du som kunde får en ret til via dit købsbevis. Vi formidler altså kun en kontakt mellem dig som forbruger og leverandøren.
En anmeldelse af en varer/services mm. skal derfor gives direkte til forhandleres/leverandøren på Trust Pilot, eller det er muligt og lave en anmeldelse af forhandlere/leverandører på deres egen side på en af vores platforme.

Når vi løfter i flok, kan vi sammen opnå store resultater og fordele...