Som samarbejdspartner/leverandør hos Tilbud i Dag får du forskellige marketing værktøjer/fordele, der er med til at udvikle og vækste din forretning, og det gode er, at det ikke koster mange mange penge, som online marketing ellers hurtigt kan komme til.
Måske er du bekendt med at marketing og online marketing meget nemt kan suge en stor del af budgettet for en forretning.
Tilbud i Dag har skabt en platform og et system, hvor alle kan være med, uden det koster vanvittig mange penge.
Vi er en virksomhed med utrolig mange ressourcer og kompetencer, som kan hjælpe din virksomhed med at gøre vækst til en realitet.
Alle forretninger der kan tilbyde et produkt, en varer eller en service, der kan sælges til en god tilbudspris, er velkommen på vores platform Tilbud i Dag. Det kan være lige fra restauranter, takeaway, hotelophold, mobiltelefon reparation/tilbehør, wellness...you name it.

Som virksomhed kan du med fordel oprette dig som leverandør hos Tilbud i Dag og præsentere dine tilbud direkte for potentielle kunder, og opnå salg uden at skulle betale salgskommission.
Du får din helt egen side/konto på sitet TilbudiDag.dk, hvor dit/dine tilbud er præsenteret.

Digital markedsføring handler grundlæggende om en gruppe af forskellige digitale discipliner indenfor marketing, der har det samlede formål at styrke virksomheder eller til online succes og dermed flere kunder.
Det handler om at vælge og sammensætte de helt rigtige kanaler i markedsføringsindsatsen, som med en synergieffekt mellem de forskellige online værktøjer, kan løfte den digitale marketing. Tilbud I Dag gør brug af alle disse digitale marketing discipliner.


Tilbud i Dag gør brug af de mest anerkendte online marketing-værktøjer der findes på markedet herunder Facebooks Ads, Google Ads, Instagram, Twitter, E-mail marketing/udsendelse af nyhedsbrev mm. Mange af disse værktøjer samarbejder med sociale medier og søgemaskiner og er af denne grund meget effektive. Vi sikre en markedsførings-strategi, så der skabes den optimale synergi på tværs af alle markedsførings-kanalerne, hvilket i sidste ende sikrer en skarp digital marketing. Dette vil derfor uden tvivl give værdi, skabe resultater og succes for din virksomhed, ved at udbyde dine tilbud på Tilbudidag.dk.

Kunder køber dine tilbud direkte via din side på TilbudiDag.dk, og indbetalingen fra kunder betales direkte til dig uden nogen salgskommision. Systemet sender automatisk en faktura samt købsbevis til kunden med dit logo og firmaoplysninger.
Har du brug for flyers, visitkort, en hjemmeside eller blot nogle ændringer på din hjemmeside kan vi hjælpe dig, og har kompetencerne til det.
Kort sagt, hjælper vi dig med at holde din forretning kørende og få den til at vækste.