Vi lancerer et helt nyt tilbud-kampagne-konceptet-site, nemlig www.tilbudiDag.dk

Ideen bag Tilbud i Dag er og booste erhvervsdrivende med at skabe vækst for deres forretning, uden det går ud over omsætningen. Vi har skabt en platform hvor virksomheden og kunden handler direkte med hinanden.  
TilbudiDag har derfor udviklet en helt ny platform, hvor virksomheder/leverandører kan sælge deres produkt til pålidelige tilbud. Det exceptionelle ved konceptet er, at virksomheder IKKE skal betale nogen salgs kommission eller provision. På den måde undgås et mellemværende mellem leverandør/forhandler og kunden, da der ikke er noget deal-firma som tredjepart, der indkasserer op til 30% i provision af salget. Der er heller ikke et Deal-firma, der midlertidigt ligger inden med det resterende af virksomhedens penge.
Kunden betaler for en varer/service direkte til forhandleren, som modtager sine penge med det samme. Forhandleren har derfor kapital til fx.  indkøb af varer, produkter, udvikle virksomheden, øge kvaliteten, ansætte flere medarbejdere, forbedre servicen, osv...en Win Win for både virksomheden og kunden.

Når virksomheden med det samme modtager betaling direkte fra sine kunder og samtidig ikke skal betale kommission eller provision af salget, medfører det store chancer for en sund forretning der kommer i vækst.
I denne corona tid, hvor mange brancher er lagt ned økonomisk, er dette yderligere en rigtig god mulighed for virksomheder for at få gang i hjulene igen, det ser vi meget frem til og hjælpe virksomheder og samfundet med.
Tilbud i Dags fornemmeste opgave er også at sikre at kunder får den bedste pris på et tilbud uden at gå på kompromis med fx kvaliteten. Hvad enten du køber en ny taske, har lyst til at gå på restaurant, nyde en ferie eller en wellness-behandling, findes der uimodståelige tilbud på vores markeds-platform.

For at sikre kvaliteten opstiller vi en række krav til vores samarbejdspartnere/leverandører, før vi indgår en aftale. Disse krav sikre, at kunden til enhver en tid er garanteret et tilbud, som er i orden.
Når du handler hos Tilbud i Dag, gør vi alt for at de tilbud du præsenteres for, er et reelt godt tilbud og ikke blot et salgstrick.
Vi gør en stor indsats og et stort forarbejde for at alle vores samarbejdspartnere/leverandører på Tilbudidag.dk lever op til samme høje standard, derfor udvælges leverandører med omhu. Vi har skabt et fælles kvalitets fundament i vores faglige kodeks, som beskriver vores kriterier for fx produkter, services mm, således leverandøren er motiveret for og altid sætter alt ind på at give kunden den helt rigtige og ekstraordinære shopping-oplevelse.

Vi holder altid fingeren på pulsen, hvad angår købetendenser. Vi har en bred vifte af ekspertviden og en forståelse af, at hver enkelt medspiller er vigtig for helheden herunder kundetilfredshed…dette giver pote for alle i form af at kunne skabe vækst og succes.
Når vores samarbejdspartnere/leverandører ikke betaler salgsprovision, har de mulighed for at give en større besparelse til kunderne. Tilbud i Dag står for den brede eksponering og online markedsføringen, som også skåner virksomheder for en stor udgift, ved at køre tilbud på vores platform.


For at vi har mulighed for at være en kollisionsfri virksomhed og platformene kan holdes kørende, er det et gensidigt samarbejde mellem Tilbud i Dag, leverandørerne og kunderne. Vi vil derfor opfordre kunder på Tilbud i dag, og sprede budskabet via mund til mund samt på sociale medier.
Kunder opfordres ligeledes til at give pålidelige anmeldelser af leverandørerne og de produkter, services mm. der købes. Det kan være med til at give leverandøren motivation til at øge fx kvalitet, service mm. Herudover kan anmeldelser give informationer inden et køb til andre potentielle kunder.
TilbudiDag.dk gør dog udtrykkeligt opmærksom på, at det udelukkende er samarbejdspartnerne/leverandørerne, der leverer de varer eller services, som du som kunde får en ret til via dit købsbevis. TilbudiDag.dk formidler altså kun en kontakt mellem dig som forbruger og leverandøren.
En anmeldelse af en varer/services mm. skal derfor gives direkte til forhandleres/leverandøren på Trust Pilot eller det er muligt og lave en anmeldelse af forhandleres/leverandørens på deres egen side på tilbudiDag.dk

Når vi løfter i flok, kan vi sammen opnå store resultater og fordele.