Tilbud i Dag går nu i luften med en helt ny tilbuds-koncept-platform. Tilbud i Dag har en mission om, at yde danskerne nydelse af enhver art, og uden at det skal koste en bondegård...så nu lancerer vi luksus til hele landet for en slik.

Tilbud i Dags fornemmeste opgave er at sikre at kunder får den bedste pris på et tilbud uden at gå på kompromis med fx kvaliteten. Hvad enten du handler en ny taske, har lyst til at gå på restaurant, nyde en ferie eller en wellness-behandling, finder du en spot deal på vores markeds-platform.

For at sikre kvaliteten opstiller vi en række krav til vores samarbejdspartnere/leverandører, før vi indgår en aftale. Disse krav sikre, at du til enhver en tid er garanteret et tilbud, som er i orden.

Når du handler hos Tilbud i Dag gør vi alt for at de tilbud du præsenteres for, er et reelt godt tilbud og ikke blot et salgstrick.

Vi gør en stor indsats og et stort forarbejde for at alle vores samarbejdspartnere/leverandører på Tilbudidag.dk lever op til samme høje standard, derfor udvælges leverandører med omhu. Vi har skabt et fælles kvalitets fundament i vores faglige kodeks, som beskriver vores kriterier for fx produkter, services mm, således leverandøren er motiveret for og altid prioritere at give kunden den helt rigtige og ekstraordinære shopping-oplevelse.

Nogle af vores krav til vores samarbejdspartnere/leverandører kunne være: redelige tilbud, god kvalitet, brugervenlighed, bæredygtighed, god smiley rapport, god kundeservice samt leveringsmuligheder. Tilbud i dag vægter højt, at kunden altid kan regne med, at et tilbud der udbydes på platformen, altid er på samme høje niveau.

Kan en leverandør af en eller anden grund ikke længere opfylde kravene, har Tilbud i Dag mulighed for at fjerne leverandøren fra platformen Tilbudidag.dk

Vi holder altid fingeren på pulsen, hvad angår købe tendenser. Vi har en bred vifte af ekspertviden og en forståelse af, at hver enkelt medspiller er vigtig for helheden herunder kundetilfredshed…dette giver pote for alle i form af at kunne skabe vækst og succes.

Ud over, at vi har en særlig fordel ved et enormt godt kendskab til IT-branchen og online markedsføring, har vi også et utroligt solidt netværk til mange forskellige elite-leverandører, som er parate til at fylde cyberhylden med alle deres kvalitetsprodukter fra bomstærke brands. 

Desuden vil siden her indeholde en række andre favorable tilbud, og uimodståelige kampagner, så hold øje med os…

Vores samarbejdspartnere/leverandører betaler ikke salgsprovision, og de har derfor mulighed for at give en større besparelse til kunderne.
Tilbud i Dag står for den brede eksponering og online markedsføringen, som også skåner virksomheder for en stor udgift, ved at køre tilbud på vores platform.
For at vi har mulighed for, at være en kommission fri virksomhed og platformen kan holdes kørende, er det et gensidigt samarbejde mellem Tilbud i Dag, leverandørerne og kunderne.
Vi vil derfor opfordre kunder på Tilbud i dag, og sprede budskabet via mund til mund samt på sociale medier.

Kunder opfordres ligeledes til at give pålidelige anmeldelser af leverandørerne og de produkter, services mm. der købes. Det kan være med til at give leverandøren motivation til at øge fx kvalitet, service mm. Herudover kan anmeldelser give informationer inden et køb til andre potentielle kunder.

TilbudiDag.dk gør dog udtrykkeligt opmærksom på, at det udelukkende er samarbejdspartnerne/leverandørerne, der leverer de varer eller services, som du som kunde får en ret til via dit købsbevis. TilbudiDag.dk formidler altså kun en kontakt mellem dig som forbruger og leverandøren.


En anmeldelse af en varer/services mm. skal derfor gives direkte til forhandleres/leverandøren på Trust Pilot eller det er muligt og lave en anmeldelse af forhandleres/leverandørens på deres egen side på tilbudiDag.dk

Hvis vi løfter i flok, kan vi sammen opnå store resultater og fordele.

Fuld tilfredshed og god service er vores forpligtelse over for vores leverandører og deres kunder, for tilfredse kunder er glade kunder, og vi ved hvad det er, de ønsker sig.

Derfor - er alt nemt og ligetil her og on-line, lige fra bestilling og betaling til levering - alt klares fra vores side.

Vi ønsker alle en god tilbuds-jagt.