Corona-situationen har lukket Danmark ned og vi længes alle efterhånden efter og komme ud og opleve og rejse igen. Turistbranchen samt hotel -og restaurationsbranchen er særlig hårdt ramt og meget presset økonomisk.
Vi vil gerne være med til at støtte branchen og få dem på benene igen, ved at markedsføre og reklamere for deres gode tilbud. Desuden er salg af kro -og hotel ophold mm. fra vores platforme uden nogen salgskommission - hvilket er en særlig fordel, da det væsentlig hurtigere vil hjælpe branchen på fode og igang igen.
Det kan være gode tilbud indenfor kro -og hotelophold samt andre skønne overnatnings muligheder fx. Bed & Breakfast. Tilbuddene omfatter mange forskellige steder og afkroge af vores skønne og smukke Danmark.

På vores platforme tilbydes der mindre og større overnatningsmuligheder i mange forskellige prisklasser og pakker. Der er mange leverandører, der står tip top klar til at slå dørene op for et fantastisk godt ophold med overnatning i dejlige omgivelser både inde og ude. Fx. med en tilhørende god madoplevelse samt dejlige naturoplevelser lige uden for døren i vores dejlige Danmark.

Som hotelejer eller kro ejer mm. har du mulighed for at præsentere dine gode tilbud til både danske og udenlandske turister, der gerne vi rundt i lille Danmark og få lidt nydelse til en god pris.
Kunder/brugere der vælger og benytte sig af de forskellige tilbud på vores platforme, hjælper samtidig kro -og hotelbranchen med at komme til normale tilstande igen, når corona-situationen tillader det.


Når vi alle står sammen og løfter i flok, skal det nok gå...