We are all sushi-lovers… og nu er der en god nyhed til alle sushi-elskere.
Sushi-trenden er efterhånden blevet en fast bestanddel af det danske hverdagsmåltid og festmåltid.
Sushi behøver ikke kun at være et lille let måltid i forbindelse med et stående taffel. I dag serveres tapas også som hovedret til enhver given festlig lejlighed. Vores sushi-leverandører  disker op med et overflødighedshorn af Sushi retter og sushi buffeter – De holder altid fingeren på pulsen, hvad angår madtendenser og kulinarisk nytænkning inden for sushi verdenen.
Vores leverandører disker op med gigantiske og delikate sushi-menuer – og anretningerne er altid en farvestrålende fryd for øjet og samtidig en flirt med smagsløgene. Udvalget går lige fra det sædvanlige og traditionelle, til hovsa-oplevelser og "ser man det", til det helt ekstraordinære og fuldstændig uventede - men altid nødvendige.  Hos Sushi Club på Tilbudidag.dk tilbyder vi dig alverdens sushi-herligheder...Spice up your life.

Hos Sushi Club er konceptet fuldstændig kommissions fri for leverandører, dvs. leverandører betaler intet i salgskommission til vores Marketplace platform. Til gengæld kan de udbyde et reelt godt tilbud samt bevare god service og kvalitet. Dette er en spot deal for både kunden og leverandøren.

For at vi har mulighed for at være en kommission fri virksomhed og platformen kan holdes kørende, er det et gensidigt samarbejde mellem Tilbud i Dag, leverandørerne og kunderne. Vi vil derfor opfordre kunder på Tilbud i dag, og sprede budskabet via mund til mund samt på sociale medier.

Kunder opfordres ligeledes til at give pålidelige anmeldelser af leverandørerne og de produkter, services mm. der købes. Det kan være med til at give leverandøren motivation til at holde eller  øge fx kvalitet, service mm. Herudover kan anmeldelser give informationer inden et køb til andre potentielle kunder. Tilbud i Dag har ligeledes mulighed for at holde øje med hvad kunderne synes om leverandørerne/samarbejdspartnerne, når kunderne rater deres køb og giver feedback.

TilbudiDag.dk gør dog udtrykkeligt opmærksom på, at det udelukkende er samarbejdspartnerne/leverandørerne, der sælger/leverer de varer eller services,  som du som kunde får ret til via dit købsbevis. TilbudiDag.dk formidler altså kun en kontakt mellem dig som forbruger og leverandøren.
En anmeldelse af en varer/services mm. skal derfor gives direkte til forhandleres/leverandøren på Trust Pilot, eller det er muligt og lave en anmeldelse af forhandlere/leverandører på deres egen side på tilbudiDag.dk.
Hvis vi løfter i flok, kan vi sammen opnå store resultater og fordele.

Velbekomme til alle sushi-lovers!