Menu
Your Cart

About Store

Hereford Village Steakhouse

Hereford Village Steakhouse ligger placeret i hjertet af København. Her har vi befundet os siden 2002, og vi serverer stadig møre, saftige bøffer og vores berømte spareribs.

Vi går op i god kvalitet, de rigtige råvarer og ikke mindst god smag og flotte serveringer. Vores gæster kan smage kærligheden i maden, uanset om det er en af vores populære bøffer, en vegetarisk anretning eller vores Hereford Luksus buffet. Vi går aldrig på kompromis med noget af det, hvilket sikrer dig som besøgende en oplevelse uden lige.

GODE STEAKS TIL FORNUFTIGE PRISER

Nogle af vores mest populære bøffer kommer fra det kendte ‘Freygaard’, der i 2018 vandt ‘World Steak Challange’ i London. Hos os får du dem i størrelse fra 200 til 500 gram, så der er noget til alle maver og sulte.

Vi tilbyder en fantastisk udsigt over Strøget i København, eller den hektiske aktivitet i køkkenet. Du kan sagtens nyde en romantisk middag på vores afsides repos, eller tag familien med til en aften hos Hereford.

Kom forbi os, hvis du skal starte aftenen et hyggeligt sted, eller bliv her efter maden og nyd en dejlig cocktail inden du og dit selskab skal hjem eller videre.
Vi glæder os til at hilse på dig og servere et lækkert måltid for dig!