Menu
Your Cart

Catering

Til gavn for både kunder og Partner, tager Tilbud i dag 0% i salgsprovision fra leverandørerne

Catering Deals og Tilbud

Hos Tilbud i Dag har vi løbende fantastiske catering deals i hele Danmark. Her kan du finde catering tilbud i København, catering deals i Århus eller billig catering i Odense. Holder du fest på Sjælland, så har vi de bedste catering tilbud til dig fra elite catering leverandøre. Holder du bryllupsfest eller fødselsdag i Jylland, så har vi også de bedste catering deals til dig. Vores catering leverandører tilbyder fordelagtige deals og kan levere catering menuer til enhver festlig lejlighed, til både private og erhvervsrelaterede kunder samt offentlige institutioner. 

Den Eksklusive catering menu med 3 velsmagende retter fra populære Dining Six Den Eksklusive catering menu med 3 velsmagende retter fra populære Dining Six Den Eksklusive catering menu med 3 velsmagende retter fra populære Dining Six
CATERING
Seller: Dining Six Model: Catering
Forkæl venner, familie eller bedre halvdel med lækker 3-retters menu for kun 159 kroner!Fuldend en festaften og forkæl familie og venner med en imponerende 3-retters catering menu bestående af fortrinlige retter der samtidig er en fryd for øjet. Kan bestilles helt ned til 2 personer.Danskerne har ta..
319.00
Ex Tax:319.00
Seller: Desserts Model: Dessert
Desserts.dk tilbyder forskellige konditorkager som take away, du kan vælge mellem hele 9 forskellige delikate kager til kaffen.Byd dine nære til en perfekt hyggestund og server en udsøgt kage menu. Det eneste du skal stå for, er og brygge en god kande mocca, så er scenen sat for en god omgang hjemli..
351.00
Ex Tax:351.00
Inviter gæster til en Delicious Buffet Fra The Food Catering til en fordelagtig pris Inviter gæster til en Delicious Buffet Fra The Food Catering til en fordelagtig pris
HOT CATERING
Seller: The Food Model: Buffet
Udsøgt Delicious Buffet fra The Food Catering med velsmagende og delikate retter til dine gæster. Buffeten matcher mange forskellige arrangementer - det kunne være  fødselsdag, barnedåb, sommerfest eller et helt andet arrangement.Hos The Food er der fokus på gode råvare..
259.00
Ex Tax:259.00
Seller: Hereford Model: Smørrebrød
Restaurant Hereford - smørrebrødRestaurant Hereford slår nu dørene op, og lancerer en god gammel dansk tradition velkommen, nemlig udvalgt af godt dansk smørrebrød.De har specialiseret sig i at tilberede enkel, stilfuld og samtidig vanvittig smagfuld og flot mad, og til og med til en ganske fornufti..
299.00
Ex Tax:299.00
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)