Menu
Your Cart

Hotel and Inn

Til gavn for både kunder og Partner, tager Tilbud i dag 0% i salgsprovision fra leverandørerne

Hotel og kroophold / overnatning

Corona-situationen har lukket Danmark ned og vi længes alle efterhånden efter og komme ud og opleve og rejse igen. Turistbranchen samt hotel -og restaurationsbranchen er særlig hårdt ramt og meget presset økonomisk.

Vi vil gerne være med til at støtte branchen og få dem på benene igen, ved at markedsføre og reklamere for deres gode tilbud. Desuden er salg af kro -og hotelophold mm. fra vores platforme uden nogen salgskommission - hvilket er en særlig fordel, da det væsentlig hurtigere vil hjælpe branchen på fode og i gang igen.

På platformen lanceres der gode tilbud indenfor kro -og hotelophold samt andre skønne overnatningsmuligheder fx. Bed & Breakfast. Tilbuddene omfatter mange forskellige steder og afkroge af vores skønne og smukke Danmark.
På vores platforme tilbydes der mindre og større overnatningsmuligheder i mange forskellige prisklasser og pakker. Der er mange leverandører, der står tip top klar til at slå dørene op for et fantastisk godt ophold med overnatning i dejlige omgivelser både inde og ude. Fx. med en tilhørende god madoplevelse samt dejlige naturoplevelser lige uden for døren i vores dejlige Danmark.

Som hotelejer eller kro ejer mm. har du mulighed for at præsentere dine gode tilbud til både danske og udenlandske turister, der gerne vi rundt i lille Danmark og få lidt nydelse til en god pris.
Kunder/brugere der vælger og benytte sig af de forskellige tilbud på vores platforme, hjælper samtidig kro -og hotelbranchen med at komme til normale tilstande igen, når corona-situationen tillader det.

Ejere af kroer, hoteller og andre virksomheder der tilbyder overnatningsmuligheder, og som samarbejder med os, har den store fordel, at de er en del af et koncept, der er fuldstændig kommissionsfri.

Det betyder at leverandører/samarbejdspartnere, intet betaler i salgskommission til vores Marketplace platforme. Til gengæld kan de udbyde en reel god rabat samt bevare god service og kvalitet.

Dette er en spot deal for både kunden og fx hotel eller kroejeren.

PHOENIX COPENHAGEN - 1,2 el. 3 nætter m. morgenmad, chokolade, gratis WiFi, gratis fitness PHOENIX COPENHAGEN - 1,2 el. 3 nætter m. morgenmad, chokolade, gratis WiFi, gratis fitness PHOENIX COPENHAGEN - 1,2 el. 3 nætter m. morgenmad, chokolade, gratis WiFi, gratis fitness
KOMMER SNAREST
Seller: Hotel Phoenix Model: Hotel
Tag på en miniferie med royal atmosfære på historiske Phoenix Copenhagen i et af Københavns mest eksklusive kvarterer. Her er I kun en kort gåtur fra nogle af byens bedste seværdigheder og restauranter.Frederiksstaden i København er hjemsted for noget af den smukkeste arkitektur og nogle af de hygge..
975.00
Ex Tax:975.00
Rejse & Ferie: Ophold for 2 på 4★ Copenhagen Island inkl. cava, morgenmad og leje af cykel Rejse & Ferie: Ophold for 2 på 4★ Copenhagen Island inkl. cava, morgenmad og leje af cykel Rejse & Ferie: Ophold for 2 på 4★ Copenhagen Island inkl. cava, morgenmad og leje af cykel
KOMMER SNAREST
Seller: Copenhagen Island Model: Hotel
Nyd den betagende havudsigt under dit ophold på 4-stjernede Copenhagen IslandUdsigten til vand får os til at slappe af, slippe tankerne og finde ny energi. Og det giver os godt helbred og kvalitet. Så i en storby, hvor livet er pulserende, og tempoet er højt, er blå bølger særligt vigtigt og ga..
890.00
Ex Tax:890.00
Rejse & Ferie: Ophold i hjertet af København inkl. overnatning, drinkspakke og morgenbuffet på Imperial Hotel Rejse & Ferie: Ophold i hjertet af København inkl. overnatning, drinkspakke og morgenbuffet på Imperial Hotel Rejse & Ferie: Ophold i hjertet af København inkl. overnatning, drinkspakke og morgenbuffet på Imperial Hotel
KOMMER SNAREST
Seller: Imperial Hotel Model: Hotel
Nyd et fantastisk ophold på et af Københavns absolutte fyrtårne, når det kommer til gode hoteller med perfekt placering. Her får I 1 overnatning i et Superior dobbeltværelse inkl. en smagfuld drinkspakke og morgenbuffet.Vil I opleve København fra byens allerbedste side, bo lækkert og tæt på byens sk..
890.00
Ex Tax:890.00
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)