Menu
Your Cart

About Us

I tidernes morgen har vi selv været selvstændige og drevet forretning. Når du driver en forretning i dag, skal der meget til for at opnå vækst og succes. Du har brug for en hjemmeside og du har brug for at markedsføre din hjemmeside og din forretning online, for at nå ud til så mange potentielle kunder som muligt og dermed opnå vækst. At markedsføre sig online kræver ekspertviden og det er omkostningsfuldt.

Da vi drev selvstændig virksomhed, hoppede vi på deals-vognen. Vi kørte deals hos flere af de store deals udbydere. Men også det bed sig selv i halen, da deals firmaerne stiller store krav til forhandlere/leverandører.

Vi skulle tilbyde kunder en stor rabat på en varer/produkt, minimum 50% eller mere af varens normale pris. Herudover kræver deal firmaerne 20-25% i kommission pr. salg. Som selvstændig har du naturligvis udgifter til selve den vare/produkt du sælger, og du skal du yderligere betale moms og skat. Til med går der lang tid, inden du af deal firmaet får udbetalt din del af det samlede salg for en kørt deal-kampagne.

Vi erfarede hurtigt, at vi var havnet i en ond cirkel, hvor vi var nødsaget til ofte at kører deals for at få det til at løbe rundt. Det var rent selvmord og en langsom smertefuld død for vores forretning. Vi kom dog ud med skindet på næsen.

Ideen bag Tilbud i Dag er udsprunget af vores egne erfaringer som selvstændige. Vi vil gerne hjælpe andre forretningsdrivende, og have stor respekt for hvor krævende et arbejde det er og hvor stort mod det kræver at være selvstændig.

Vi vil gene hjælpe andre erhvervsdrivende med at skabe vækst for deres forretning uden det koster en bondegård. Vi ønsker at skabe en platform hvor virksomheden og kunden handler med hinanden.  

Tilbud i Dag har derfor udviklet en helt ny platform hvor virksomheder/leverandører kan sælge deres produkt med reelle tilbud, og det exceptionelle ved konceptet er, at virksomheder IKKE skal betale nogen salgskommission. På den måde undgås et mellemværende mellem leverandør/forhandler og kunden, da der  ikke er noget deal-firma som tredjepart, der midlertidigt ligger inden med virksomhedens penge.

Kunden betaler for varen/service direkte til forhandleren/leverandøren, som modtager sine penge med det samme. Forhandleren/leverandøren modtager dermed sine egne penge med det samme, og har derfor kapital til fx. og indkøbe varer, produkter, udvikle virksomheden, øge kvaliteten, ansætte flere medarbejdere, forbedre servicen, osv...en Win win situation for både virksomheden og kunden.

Når virksomheden modtager betaling direkte fra sine kunder med det samme og samtidig ikke skal betale salgskommission medfører det store chancer for en sund forretning der kommer i vækst.
Da vi selv drev forretning og kørte mange deals, var frygten hvis deal-firmaet skulle gå konkurs, så vi ikke ville få vores penge og kunden ikke ville få deres køb, dette ville resultere i et tab for begge parter.

Hos Tilbud i Dag tilbyder leverandører/forhandlere reelle tilbud til kunden, og kunden betaler direkte og bestiller direkte varen/produktet fra leverandøren/forhandleren på deres side/konto på platformen TilbudiDag.dk.
Der er derfor ingen grund til at frygt for at deal-firmaet går konkurs, da kundernes betaling går direkte til virksomheden.

Vi ønsker alle en god shoppetur på TilbudiDag.dk!